top of page
OM OSS

OM OSS

Båtervice

MODERNE VERKSTED

AB MARINE AS er et moderne verksted som utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk. Vi er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev, og er autorisert Volvo Penta-forhandler. I tillegg tilbyr vi vinterlagring av båt, innendørs eller utendørs.

 

Vi har verksted og butikk i Leangbukta Maritime Senter og servicebiler som utfører reparasjoner og service. Om ønskelig reiser vi ut med servicebil ved reparasjoner. I tillegg har vi truck som løfter båter opp til 20 tonn, og vi disponerer 27 serviceplasser ved brygga. 

 

BRED KOMPETANSE

AB MARINE er en kompetansebedrift, med godkjent verksted for lærlinger. I dag har vi fem mekanikere, inkludert daglig leder Martin Barry-Berg. Vi har bred kompetanse med fagbrev,  lang erfaring i bransjen, og vi utfører årlige servicer på alle typer båter. Vi har avansert elektronisk diagnostikk med høy presisjon. Vi har også utvilket en bremsebenk for feilsøking og testing av motorens effekt, uavhengig av om motoren er montert i båt eller ikke.

Vi har vært del av Leangbukta Maritime Senter siden oppstart i 1999, som er Norges største samlingsplass for båtbransjen, med over 7000 kvm utstillingshaller. Medlemmer av Leangbukten Båtforening får rabatterte priser på service. 

Vi er ratet av Bisnode til beste kredittverdighet! 

LEVERING AV BÅT

Vi har 28 bryggeplasser der båten kan legges etter avtale:

  • Innerst på brygge 7

  • Innerst på østsiden av brygge 9

  • 25 m. longside på brygge 9

Våre plasser er merket AB Marine. Båtnøkkel kan legges i nøkkelinnkast ved siden av døren til vår butikk.

Brygger.jpg
bottom of page